Uw bedrijf, uw verhaal

 

Verkoopt u een produkt of verkoopt u een beleving? Wat is het verhaal dat u uw klant wilt vertellen? Ik kan u helpen bij het bepalen van de kernwaarden van uw bedrijf, het onderzoeken en benaderen van de juiste doelgroep.

Een goede tekst slaat de spijker op zijn kop en bereikt de doelgroep. In een goede tekst geeft u aan wat u biedt en wie u bent.

Bijvoorbeeld:

  • U heeft een restaurant. Komen de mensen alleen bij u eten of gaan ze een dagje uit en maakt uw bedrijf onderdeel uit van een omgeving met een bepaalde historie, cultuur of identiteit?

 

Ik werk snel en efficiënt waar moet en neem de tijd waar nodig. Al mijn werk is maatwerk en komt in overleg met u tot stand. Om naast tekst ook aan uw totale uitstraling te werken (website, flyers, nieuwsbrieven, advertenties) kan ik een samenwerking aanbieden met een ontwerper, marketeer of vormgever. Vraag vrijblijvend een gesprek of offerte aan.

 

De juiste omgeving-strategie

 

Zoekt u een ervaren omgevingsmanager of een communicatieadvies bij uw bouwproject, gebiedsontwikkeling of toekomstvisie. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met projectleiding, gebiedsontwikkeling en communicatiestrategieën bij ruimtelijke ontwikkelingen.

 

Jubileumboeken

 

Wilt u uw bedrijf op een bijzondere manier presenteren, heeft u een jubileum van of binnen uw bedrijf? Een mooi vormgegeven en inhoudelijk interessant boek is een persoonlijk en uniek kado of relatiegeschenk. Ik maak een boek passend bij de identiteit, het verleden en het karakter van uw bedrijf en product.

 

 

Agnes de Boer

 

agmdeboer@quicknet.nl

 

06 23 64 32 95

Twitter Facebook LinkedIn Mail mij
Nieuws
Stellingverhalen
2016-06-09 07:58:42

De Stelling van Amsterdam is 20 jaar Unesco Werelderfgoed. In dat kader organiseer ik het verhalenproject Leven op de Stelling, forten van toen en nu, met een festival in fort benoorden Spaarndam op 22 wen 23 oktober en natuurlijk een boek met alle verhalen en veel fotos.
Boek Beleef Oud-IJmuiden
2015-09-23 08:15:51

Het eerste exemplaar van het boek Beleef Oud-IJmuiden, Verhalen uit de oude visserswijk, is overhandigd aan Conny Braam. In het boek staan veertig levensverhalen, boeiende anekdotes en veel oude fotos. Kijk op de pagina Boeken hoe u het boek kunt kopen.
Beleef Oud-IJmuiden in NAW
2015-04-21 21:39:46

Beleef Oud-IJmuiden: leidt storytelling tot communitybuilding. Deze vraag wordt beantwoord in het vaktijdschrift NAW door bewoners en bedrijven uit de buurt, de projectleider van de bouwer en de initiatiefneemsters van Beleef Oud-IJmuiden.