Contact

 

Heeft u een reactie, een vraag of een opdracht, neem dan contact op met:

 

Agnes de Boer

 

06 23 64 32 95

agmdeboer@quicknet.nl

 

 

Agnes de Boer is wijkontwikkelaar sinds 1988 en stadsverteller en schrijfster sinds 2010. Zij zet storytelling en levensverhalen in om bij te dragen aan het vergroten van de sociale cohesie in wijken, richting te geven aan de ontwikkeling van een plaats of gebied en te zorgen voor een visie die past bij de identiteit van die plaats. Agnes verzamelt op creatieve wijze stadsverhalen, tekent ze op en geeft ze door. Geschiedenis en cultuur nemen een belangrijke plaats in haar verhalen in.

 

 

Privacyverklaring

 

Wilt u weten hoe ik omga met uw privacy: lees hier mijn privacyverklaring.

Twitter Facebook LinkedIn Mail mij
Nieuws
Stellingverhalen
2016-06-09 07:58:42

De Stelling van Amsterdam is 20 jaar Unesco Werelderfgoed. In dat kader organiseer ik het verhalenproject Leven op de Stelling, forten van toen en nu, met een festival in fort benoorden Spaarndam op 22 wen 23 oktober en natuurlijk een boek met alle verhalen en veel fotos.
Boek Beleef Oud-IJmuiden
2015-09-23 08:15:51

Het eerste exemplaar van het boek Beleef Oud-IJmuiden, Verhalen uit de oude visserswijk, is overhandigd aan Conny Braam. In het boek staan veertig levensverhalen, boeiende anekdotes en veel oude fotos. Kijk op de pagina Boeken hoe u het boek kunt kopen.
Beleef Oud-IJmuiden in NAW
2015-04-21 21:39:46

Beleef Oud-IJmuiden: leidt storytelling tot communitybuilding. Deze vraag wordt beantwoord in het vaktijdschrift NAW door bewoners en bedrijven uit de buurt, de projectleider van de bouwer en de initiatiefneemsters van Beleef Oud-IJmuiden.