Cursus levensverhalen schrijven

 

- Schrijf je eigen levensverhaal of dat van een dierbare

- Verwerk een belangrijke gebeurtenis of herinnering

- Geef je leven mee aan je kinderen of kleinkinderen

- Schrijf het verhaal van je familiebedrijf

 

- Leer over de ontstaansgeschiedenis en

   betekenis van levensverhalen

- Met schrijftips en literatuur adviezen

- Schrijf je eigen verhaal aan de hand van oefeningen

- Leer van je medecursisten

 

Alle Cursussen

 

Er is vanaf september 2015 een cursus in Velserbroek en op vrijdagmorgen in Driehuis bij de Vitaliteitswinkel. Ook geef ik een cursus Creatief Schrijven op vrijdagmorgen in IJmuiden (vanaf oktober 2015) en is er een schrijfgroep van (beginnende) schrijvers in Hillegom. Elke derde woensdag van de maand komen we bij elkaar om eigen werk te bespreken. Dit kunnen losse verhalen zijn, een boek waaraan je werkt of zakelijke teksten die je wilt verbeteren.

 

Zie voor data, tijden en plaats: pagina schrijfcursussen.

 

Opgeven: stuur mij een e-mail: agmdeboer@quicknet.nl.

 

Wil je liever individuele begeleiding of wil je jouw verhaal door mij laten schrijven, laat het me weten op 06 23 64 32 95 of via de mail.

Twitter Facebook LinkedIn Mail mij
Nieuws
Stellingverhalen
2016-06-09 07:58:42

De Stelling van Amsterdam is 20 jaar Unesco Werelderfgoed. In dat kader organiseer ik het verhalenproject Leven op de Stelling, forten van toen en nu, met een festival in fort benoorden Spaarndam op 22 wen 23 oktober en natuurlijk een boek met alle verhalen en veel fotos.
Boek Beleef Oud-IJmuiden
2015-09-23 08:15:51

Het eerste exemplaar van het boek Beleef Oud-IJmuiden, Verhalen uit de oude visserswijk, is overhandigd aan Conny Braam. In het boek staan veertig levensverhalen, boeiende anekdotes en veel oude fotos. Kijk op de pagina Boeken hoe u het boek kunt kopen.
Beleef Oud-IJmuiden in NAW
2015-04-21 21:39:46

Beleef Oud-IJmuiden: leidt storytelling tot communitybuilding. Deze vraag wordt beantwoord in het vaktijdschrift NAW door bewoners en bedrijven uit de buurt, de projectleider van de bouwer en de initiatiefneemsters van Beleef Oud-IJmuiden.